Eye in Orange, jouw web alchemista!

Diensten

Websites

Voor jou: een handige website met WordPress, gebaseerd op een wederzijdse samenwerking, die flow genereert.

 • De site wordt gemaakt in WordPress, de laatste versie.
 • Op een template van Vivathemes.com dat door mij al is aangeschaft (ander thema in overleg, meerprijs).
 • Ik maak 1 tot 3 emailadressen voor je aan.
 • Je site wordt door mij voorzien van een ‘logo’ met je naam en bijpassende kleuren. Heb je al een logo, des te beter.
 • Ik zorg voor 3 afbeeldingen voor de slider op de homepage (op het juiste formaat), eventueel op basis van door jou aangeleverd materiaal (denk aan copyrights).
 • Eventueel nog 1 tot 3 kleinere afbeeldingen die je kunt gebruiken voor extra aandacht.
 • De site wordt voorzien van de juiste menustructuur, die je zelf kunt aanpassen.
 • Ik zet minimaal 5 pagina’s op je site en 3 blogberichten, met tekst die jij zelf schrijft.
 • Je site wordt voorzien van sociale media integratie.
 • In wordpress installeer ik ook een aantal plugins, dat zijn er minimaal 5 en maximaal 10 (denk aan anti-spam, sociale media share buttons, seo plugin).
 • Ik verzorg logingegevens zodat jij ook de site kunt vullen en ik geef je tips over WordPress.
 • Het te betalen bedrag is gebaseerd op 10 uur werk (uurtarief € 35,- ex btw) (in werkelijkheid kost het vaak veel meer tijd, maar welke ZZP-er trekt dat tegenwoordig nog?).

Het bouwen van je website kost € 350, – exclusief 21% btw. De hosting is het eerste jaar gratis. Het domein kost 8,50 (apart af te rekenen en per jaar) en wordt jouw eigendom.
Voor hosting werkt Eye in Orange samen met NPN Networking Professionals/Ecommweb. Een sympatiek bedrijf van een Nederlander in Nepal, terwijl de webservers gewoon in Nederland staan en ook nog eens ‘groen’ draaien! Hosting kost na het eerste jaar € 35,- per jaar (ex btw).

Hoe ik werk

We tasten in een gesprek af of onze samenwerking flow genereert. Dat kan ‘live’ of per telefoon/skype. Als wij samen de juiste energie kunnen neerzetten voor het project, dan kunnen we van start. Jij gaat op zoek naar voorbeelden die jou aanspreken, je denkt na over invulling en tekst. Ik ondersteun je daarbij. Door onze samenwerking komt er een webite tot stand waar jij wat aan hebt!
Ik houd me meestal maar met het bouwen van één website tegelijk bezig, dus je hebt al mijn aandacht en flexibiliteit tot je beschikking.

Onderhoud van je WordPress website

 • Ik zorg voor regelmatig onderhoud van je site (minimaal wekelijks), zodat je altijd de juiste versies hebt van WordPress en plugins. Ook maak ik backups van je database (Backups van de site zelf worden ook door het hostingbedrijf verzorgd) en zet die terug mocht het nodig zijn.
 • Periodiek controleer ik of plugins moeten worden vervangen (omdat ze bijvoorbeeld niet meer worden bijgehouden door de maker).
 • Bovendien kun je mij altijd om advies vragen en een klein werkje laten uitvoeren (15 minuten).

Het onderhoud is € 50, per kwartaal, per kwartaal opzegbaar (wederzijds). Het staat je vrij om dit apart met mij af te spreken. Dit kan ook afgesproken worden bij een bestaande WordPress website, die niet door mij is gemaakt. Wat groter meerwerk kost € 25, –  per uur, vooraf te begroten. Moet er op regelmatige basis meer werk worden verricht dan passen we de overeenkomst in overleg aan.

Profielfoto’s

Een stel mooie portretfoto’s voor je sociale media profielen en op je website, lastig? Welnee, we gaan samen naar buiten en zorgen er voor dat jij op je gemak raakt en dan zie je er ontspannen en vrolijk uit op jouw foto’s. Je krijgt een stel (ongeveer 6) mooie foto’s van jezelf die je kunt gebruiken voor al je online profielen. Zie het portfolio voor een aantal voorbeelden.

Profielshoot: 60,- inclusief btw. Hoge resolutie bestanden (om te kunnen afdrukken): 5,- per stuk (incl. btw).

Andere mogelijkheden

Tekst schrijven/interviews

Vraag informatie aan via Contact!

%d bloggers liken dit: