Diensten

BlogWebsites

Voor jou: een handige website met WordPress, gebaseerd op een wederzijdse samenwerking, die flow genereert.

 • De site wordt gemaakt in WordPress, de laatste versie.
 • Op een template van Vivathemes.com dat door mij al is aangeschaft (ander thema in overleg, meerprijs).
 • Ik maak 1 tot 3 emailadressen voor je aan.
 • Je site wordt door mij voorzien van een ‘logo’ met je naam en bijpassende kleuren. Heb je al een logo, des te beter.
 • Ik zorg voor 3 afbeeldingen voor de slider op de homepage (op het juiste formaat), eventueel op basis van door jou aangeleverd materiaal (denk aan copyrights).
 • Eventueel nog 1 tot 3 kleinere afbeeldingen die je kunt gebruiken voor extra aandacht.
 • De site wordt voorzien van de juiste menustructuur, die je zelf kunt aanpassen.
 • Ik zet minimaal 5 pagina’s op je site en 3 blogberichten, met tekst die jij zelf schrijft (teksten herschrijven of redigeren tegen meerprijs).
 • Je site wordt voorzien van sociale media integratie.
 • In wordpress installeer ik ook een aantal plugins, dat zijn er minimaal 5 en maximaal 10 (denk aan anti-spam, sociale media share buttons, seo plugin).
 • Ik verzorg logingegevens zodat jij ook de site kunt vullen en ik geef je tips over WordPress. Eventueel kom je een lesje WordPress bij me doen (extra gratis service).
 • Het te betalen bedrag is gebaseerd op 10 uur werk (uurtarief € 35,- ex btw) (in werkelijkheid kost het vaak veel meer tijd, maar welke ZZP-er trekt dat tegenwoordig nog?).

Het bouwen van je website kost € 350, – exclusief 21% btw. De hosting is het eerste jaar gratis. Het domein kost 8,50 (apart af te rekenen en per jaar) en wordt jouw eigendom. Wil je meer inhoud dan bovenstaande dan overleggen we dit (meerprijs).
Voor hosting werkt Eye in Orange samen met NPN Networking Professionals/Ecommweb. Een sympatiek bedrijf van een Nederlander in Nepal, terwijl de webservers gewoon in Nederland staan en ook nog eens ‘groen’ draaien! Hosting kost na het eerste jaar € 35,- per jaar (ex btw).

In overleg kan er ook bij een andere partij worden gehost, bij voorkeur Hosting2go.

Hoe ik werk

We tasten in een gesprek af of onze samenwerking flow genereert. Dat kan ‘live’ of per telefoon/skype. Als wij samen de juiste energie kunnen neerzetten voor het project, dan kunnen we van start. Jij gaat op zoek naar voorbeelden die jou aanspreken, je denkt na over invulling en tekst. Ik ondersteun je daarbij. Door onze samenwerking komt er een website tot stand waar jij wat aan hebt!
Ik houd me meestal maar met het bouwen van één website tegelijk bezig, dus je hebt al mijn aandacht en flexibiliteit tot je beschikking.

Onderhoud van je WordPress website

 • Ik zorg voor regelmatig onderhoud van je site (minimaal wekelijks), zodat je altijd de juiste versies hebt van WordPress en plugins. Ook maak ik backups van je database (backups van de site zelf worden ook door het hostingbedrijf verzorgd) en zet die terug mocht het nodig zijn.
 • Periodiek controleer ik of plugins moeten worden vervangen (omdat ze bijvoorbeeld niet meer worden bijgehouden door de maker).
 • Bovendien kun je mij altijd om advies vragen en een klein werkje laten uitvoeren (15 minuten).

Het onderhoud is € 50, per kwartaal, per kwartaal opzegbaar (wederzijds). Het staat je vrij om dit apart met mij af te spreken. Dit kan ook afgesproken worden bij een bestaande WordPress website, die niet door mij is gemaakt. Wat groter meerwerk kost € 25, –  per uur, vooraf te begroten. Moet er op regelmatige basis meer werk worden verricht dan passen we de overeenkomst in overleg aan.

Dit onderhoudscontract is niet verplicht maar wel absoluut aan te raden. Ik voorzie je namelijk ook van tips en ondersteun je bij vragen en dergelijke. Mocht je alleen een website willen, dan moet je dit missen… en je moet het onderhoud aan de ‘achterkant’ van je website zelf doen of bij een ander inkopen. WordPress is een heel fijn systeem, maar als je de website technisch niet onderhoudt (dus updates van systeem en plugins), dan zal je website al snel een prooi worden voor hackers.
Wil je alleen een soort digitale showcase en verder niets, dan kun je beter zelf aan de slag, bijvoorbeld bij Wix of de gratis blogmogelijkheid van WordPress.com.

Uitbreiding van je website

Bij uitbreidingen kun je denken aan een webshop of online leeromgeving.
Een webshop kan ik voor je inbouwen met WooCommerce. Let op, dit is soms net zoveel werk als de website zelf, daarom reken ik daarvoor meestal ook +/- € 350,-.

Online leeromgeving: Ik heb ervaring met het systeem Sensei. Heel uitgebreid en er is veel mogelijk. Meerprijs ook +/- € 350,- maar je betaalt ook een bedrag voor het gebruik van Sensei zelf.

Profielfoto’s

Een stel mooie portretfoto’s voor je sociale media profielen en op je website, lastig? Welnee, we gaan samen naar buiten en zorgen er voor dat jij op je gemak raakt en dan zie je er ontspannen en vrolijk uit op jouw foto’s. Je krijgt een stel (ongeveer 6) mooie foto’s van jezelf die je kunt gebruiken voor al je online profielen. Zie het blog voor een aantal voorbeelden.

Profielshoot: 60,- inclusief btw. Hoge resolutie bestanden (om te kunnen afdrukken): 5,- per stuk (incl. btw).

Andere mogelijkheden

Tekst schrijven, interviews, eenvoudige logo’s, folders, visitekaartjes, banners voor bijvoorbeeld beurzen, ander drukwerk. Ondersteuning bij sociale media (facebook, twitter, instagram, youtube).

Vraag informatie aan via Contact!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: