profielfoto's voor Kirsten Lüpke

Profielfoto’s voor Kirsten Lüpke

Op een prachtige zonnige herfstdag doken we het ‘park’ in en het was een genot om zo lekker mooie plaatjes te schieten. Kirsten Lüpke is van huis uit dramadocente en ze heeft vele jaren les gegeven, geregisseerd en communicatietrainingen gegeven. Ze coacht tegenwoordig mensen die op het podium of voor groepen staan. Of mensen die gewoon meer van zichzelf willen leren kennen. Bovendien geeft Kirsten nog steeds les aan de School voor Clown en bewustzijn.

Een nieuwe set profielfoto’s

Kirsten Lüpke verandert de naam van haar bedrijf ClownSpirit binnenkort en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe set profielfoto’s bij. Je kunt nu nog op haar huidige website kijken en daar staat al heel wat leuk en interessant aanbod op. Een echte aanrader is haar training De zeven ‘kellerkinder’. Neem eens een kijkje bij dat onderwerp op haar website. Zo bijzonder! En er is nog een plekje in het weekend van 1-2 november 2014 dus je kunt je nog snel even opgeven!

Zodra de nieuwe website van Kirsten er staat, krijg ik een seintje, zo beloofde ze. En natuurlijjk ben ik dan heel benieuwd welke foto’s ze voor haar site zal uitkiezen.

Geef een reactie