Fotoshoot I'm Mi

Rokjes in het wild, fotoshoot en profielshoot I’m Mi

Fotoshoot I'm MiOp een heerlijke voorjaarsdag mocht ik foto’s maken voor I’m Mi, de onderneming van Marjon ten Pas. I’m Mi gaat over rokjes! Rokjes die Marjon ten Pas zelf ontwerpt en maakt in haar eigen atelier. Je kunt ze vinden in haar webwinkel, of je vindt Marjon op diverse gelegenheden in het hele land, waar je alles live kunt bewonderen.

Dit werd dus vooral véél rokjes fotograferen, maar de modellen mochten er ook wezen. Christa en Trees zijn actrices en dat was te merken. Wat hadden we een plezier met elkaar!

Profielshoot, productshoot, alles in één

Ik had het mezelf best moeilijk gemaakt: de locatie moesst achter het huis, in verband met verkleden. Veel willen fotograferen in twee uurtjes tijd. Weinig schaduw toen eenmaal de zon tóch door de wolken heen prikte. O ja, en het was natuurlijk wel handig als er nog wat profielfoto’s bij zouden zitten, dus het werd ook nog een profielshoot. Maar wát een mooooooie dames! Ik ben zo trots op jullie! En natuurlijk ook op I’m Mi! Ga snel naar haar webwinkel als je zo’n rokje wilt scoren. Ook een profielshoot? Hier vind je meer info.

Klik op een foto om die groter te zien.

Geef een reactie