Esther van Dijk, van Het Werkveld in Zeist

Profielshoot keer drie!

Esther van Dijk, van Het Werkveld in ZeistDeze keer mocht ik een profielshoot doen met drie gezellige vrouwen! Fanny van der Horst was de aanstichtster, ze vond dat ze nodig weer foto’s moest hebben voor haar profielen en haar website en wie kan haar nu ongelijk geven… Ze trommelde ook nog twee van haar allianties op en dat leverde weer vrolijke gezichten op in het park.

Ontspanning

Aan het begin van de sessie was goed te zien aan de gezichten dat de vrouwen het spannend vonden. Gaandeweg trad de ontspanning in. Voldoende tijd nemen en veel grapjes tussendoor zorgden daarvoor. Misschien wordt het nooit hun hobby (behalve bij Fanny dan, hihi) maar het is te zien dat ook zij gewoon lekker stralend op een foto kunnen staan!

Emmy Reichgelt is inmiddels in IJsselstein en ver daarbuiten bekend van haar poëtische prenten die ze snijdt uit linoleum, afdrukt en inschildert op zeer bijzondere wijze. Kijk voor haar werk snel op haar website, getiteld Volkje!

Esther van Dijk heeft een coachings- en trainingsbedrijf en is daarbij gespecialiseerd in loopbaanadvies en re-integratie. Je vindt haar via haar website Het Werkveld.

Profielshoot in het park

Tot slot de bruisende Fanny van der Horst, met haar Lichtkrachtacademie richt ze zich op het bekrachtigen van vrouwen! Als je naar haar website gaat, vind je daar meteen haar nieuwste gratis weggever, een heerlijke geleide meditatie!

Missie geslaagd: een gezellige profielshoot met als toetje (we kwamen de koster tegen) nog even rondkijken in de Oude St. Nicolaaskerk in IJsselstein.

>> Ook profielfoto’s nodig? Kijk dan snel verder op de pagina diensten. >>

Om de foto’s groter te bekijken: klik op een foto en je kunt bladeren. Sluit af met de toets ‘escape’ of door op het kruisje te klikken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: