Vlinderfoto’s, profielfoto’s!

Op een heerlijk feestje van Fanny van der Horst mocht ik de gasten verrassen met een korte profielshoot. Even later verschenen één voor één die foto’s op facebook en zelfs twitter. Wat heerlijk om te zien!

Het feest was een vlinderfeest, in de Botanische Tuinen van Utrecht. Echt een aanrader als je daar nog nooit bent geweet. Of in de vorige eeuw voor het laatst bent geweest, zoals ik. Fanny had 12 vrouwen op haar feest die voor haar bijzonder zijn. Het gaat verder dan vriendinnen, zegt ze. Het zijn allianties!

Zo heb ik onder andere kennis gemaakt met Anke George-Dovermann, die vrijwilligerswerk doet voor de prachtige Stichting De Regenboogboom. En met Kim Vermeer, die workshops Soul Collage geeft (en dat is ook wow!). En Esther Van Dijk, knappe coach van Het Werkveld, Emmy Reichgelt met haar Volkjes, prachtige prentjes. Bijna teveel om op te noemen.

Katy Castañon heeft een boek geschreven over haar depressie en vooral, over hoe ze eruit kwam. Katy schonk ons allemaal een boek! Bekijk het hier op de Bolle.Verder mocht ik nog een paar prachige jonge vrouwen fotograferen, waarvan ik niet weet of ze een website hebben.

Het was een heel geslaagd feest, er zijn veel contacten opgedaan en er zijn zelfs al afspraken gemaakt om meer te weten te komen van elkaars activiteiten!

Profielfoto’s

Bij zoveel pret zou je haast vergeten dat we ook nog profielfoto’s gingen maken! Kijk hier voor een impressie. Je kunt de foto’s groter bekijken door erop te klikken.

Geef een reactie